Facebook gruppe for allidrett

Postet av Melhus IL - Allidrett den 25. Sep 2018

Allidrett for sesongen 2018/2019 har en facebook gruppe: Melhus IL - Allidrett 1.trinn skoleåret 2018/2019

Her deles informasjon mellom foreldre og informasjon fra styret vedrørende aktiviteter, endring av tidspunkt, oppmøtested og klær ift aktivitet/værmelding.Aktivitetslederkurs barneidrett

Postet av Melhus IL - Allidrett den 23. Aug 2018

Trøndelag idrettskrets arrangerer aktivitetslederkurs i Trondheim. Første samling er 5. september. Hvis du har lyst å delta på kurset med tanke på å lede aktiviteter for allidretten, ta kontakt med leder for allidrett, Gunnhild Vie tlf 41691518. Påmeldingsfrist 25. august.

Mer informasjon ligger her:

 https://www.idrettsforbundet.no/idrettskretser/trondelag-idrettskrets/kalender/aktivitetslederkurs-barneidrett6/Ekstraordinært årsmøte/oppstartsmøte 29.08.

Postet av Melhus IL - Allidrett den 21. Aug 2018

Vi ønsker foreldre/foresatte til barn på 1. trinn ved Høyeggen og Gimse barneskoler velkommen til ekstraordinært årsmøte/oppstartsmøte for allidrett sesongen 2018/2019. Møtet blir i 2. etasje på klubbhuset til Melhus idrettslag i Gruva onsdag 29.08 kl 20:00. 

Ved oppstart av ny gruppe for årets førsteklassinger må det velges et nytt styre med leder og økonomiansvarlig. På møtet vil dere også få mer informasjon om allidrett, organisering og økonomi, og det blir registreing av barn som er interessert i å vere med. 

På allidrett får barna prøve varierte aktiviteter og idretter. Aktiviteten baserer seg i stor grad på at foreldre/foresatte stiller opp som aktivitetsledere/hjelpere under treningene. 


Typiske aktiviteter er:

·       ballaktiviteter/ballspill

·       orientering

·       friidrett

·       svømming

·       klatring

·       hundekjøring

·       sykkel

·       ski

·       sirkeltrening 

·       dansVed spørsmål, ta kontakt med Gunnhild Vie, tlf 41691518/ mail: gunnhild.vie@ntnu.no