Vanskelig bortekamp

Postet av Lagleder Fellesbruker den 9. Jan 2016

I årets første kamp skulle vi reise opp til Rørvik. Forrige gang vi møttes hadde de en lang reise i kroppen og ble fullstendig hektet av i første omgangen. Da ledet vi 19-9. I andre omgang fikk de igang kontringsspillet sitt og vant den med 2 mål. Vi var derfor spent på hvordan vi kom til å prestere fra start. Vi hadde ihvertfall fokus på at vi skulle trykke til i oppvarmingen.

Vi åpnet kampen godt og tok føringen tidlig. Vi kom til mange gode muligheter, men Rørvik reddes av sin meget gode målvakt. Utover omgangen stokker det seg litt framover og vi blir passive og avventende i vårt forsvar. Rørvik takker og bukker og tar over føringen. De går til pause med en 11-9 ledelse.

I pausen samler vi oss og forsøker å finne positive punkter å forsterke. Det var ikke så mye å ta tak i, men vi enes om å gå tilbake til basic. Vi skulle få opp tenningen i forsvaret og løpe mer i kontra.

Det ga umiddelbar effekt. Vi tok grep om kampen, og Rørvik ble utålmodige. Tidlig i omgangen hopper en av Rørviks spillere inn fra død vinkel og skyter ballen knallhardt i ansiktet på Eva. Det pleier som regel ikke å være så lurt, for da stenger hun buret totalt. Rørvik scorte kun 5 mål i andre omgang. Fremover lykkes vi godt med å kombinere kontringsspill og tålmodig spill i etablert angrep. Vi vinner kampen komfortabelt med 26-16.

Neste helg venter en betydelig vanskeligere oppgave. Da møter vi Levanger på bortebane.

Nå har vi en lang busstur foran oss og regner med å være hjemme i 0330 tiden.