Avdelingsvinnere i G14

Postet av Sørreisa IL Handball den 30. Mar 2019

Sørreisa ble i dag avdelingsvinnere i Gutter 14 i Troms år de slo Skjervøy 23-22 i toppkampen. Sørreisa lå foran hele kampen og hadde initiativet. Men Skjervøy, som er det eneste laget som har slått Sørreisa i år, kom sterkt på slutten av begge omgangene. Seieren ble til slutt på ett mål, selv om ledelsen var oppe i 5 mål i andre omgang.

Sørreisaguttene har hatt en god sesong og er kvalifisert til Nord-norsk mesterskap i siste helgen av april. Der møtes de to beste i de tre avdelingene. Trener Lars Eriksen har gode forhåpninger om at gutta skal bite godt i fra seg i Dette sluttspillet også.

Mesterne:

Bak fra venstre: Sondre Elias Storelvmo, Odin Edvardsen, Ola Lombnes Strømseth, Sander Evanger Simonsen, Johannes Åsali Jenssen, Benjamin Berg Korneliussen.
Foran fra venstre: Daniel Gulbrandsen Dalgård, Isak Roll Sæbbe, Ingar Kildahl Eriksen, Tresor Murambo Chirongozi, Michael Tobias Eide og Håkon Åsali Jenssen