NordNorges beste!

Postet av Sørreisa IL Handball den 7. Mai 2019

Jenter 16 vant en spennende finale i NordNorsk mesterskap med 1 mål som ble scåret i sluttsekundene. Kampen var jevn og vinner målet ble satt i mål av Tove-Marlen Haugen i kampens siste sekunder.  Tove-Marlen fikk ballen bredt ute på høyre back og gikk innover i banen, gikk opp og satte ballen i mål med stor vilje. Dermed kan jentene kalle seg for NordNorges beste!

I sluttspillet har jentene spilt mot Bossekop og Valnesfjord i innledningen, og møtte Tromsø HK i semifinalen.

Det ble relativt klar seier mot Bossekop(25-16), og så ble det tap i kampen mot Valnesfjord(20-17).

I semifinalen mot THK, kom jentene under med mange mål i starten, men hentet inn ledelsen som var oppe i 8 mål på det meste, slik at det var uavgjort til pause(10-10). Seieren ble sikret fra pause og endte opp med 20-16 til Sørreisa.

I Finalen møtte jentene på nytt Valnesfjord, sog dette ble en tett og jevn kamp. stillingen til pause var 10-9 til Sørreisa, og til slutt ble det 19-18.